Besøg os på Facebook
Vilkår og betingelser
 
 
ANKOMST :
Fra kl. 15:00

AFREJSE :
Senest kl. 10:00

LEJE AF FERIEBOLIG UDEN FORPLEJNING :
El, vand, gas og wifi internet, samt sengetøj og håndklæder inkl.

STUEPIGE :
Ved ophold på 7 nætter : Let rengøring ekskl. køkken og rene håndklæder midt på ugen er inkl. i alle huse.
Ved ophold på 2 uger eller mere : Let rengøring ekskl. køkken og rene håndklæder og sengetøj hver 7. dag.
Vinter og lav-sæson ( November - Påske ) kan rengøring forudbestilles efter behov og er ikke inkl. i prisen.

SLUTRENGØRING :
Er ikke obligatorisk og ikke inkl. i prisen.

BARNESENG :
Første babyseng / tremmeseng (60x120cm) med sengetøj og en højstol, kan reserveres uden omkostninger. 

EKSTRA SENGE / PERSONER :
Det maksimale antal gæster i villaen skal ALTID overholdes. I nogle boliger kan man forespørge levering af ekstra senge til børn i sommer-sæsonen ( påske - oktober ) når man reserverer huset og inden man indgår lejeaftale. Antallet af gæster der opholder sig i hus, pool og grund, skal bekræftes inden ankomsten og ydeligere gæster har ikke ret til at opholde sig i villaen og vil blive bortvist, med mindre der er indgået anden skriftlig aftale. 

RESERVATIONSGEBYR :
Et depositum på 25% af leje indbetales for at bekræfte en reservation.

RESTINDBETALING :
Senest 8 uger inden ankomst. Hvis det fulde beløb ikke er indbetalt på den fastsatte dato vil reservationen blive annulleret og depositum vil blive tilbageholdt.

SIKKERHEDS DEPOSITUM :
Refunderes senest 7 hverdage efter afrejse, hvis der ikke er skader og mangler, samt ekstra rengøring. Der vil om nødvendigt blive fremsendt en regning, indenfor 30 hverdage. Fremsend venligst bankoplysninger ( IBAN og BIC / SWIFT ), samt navn og adresse på kontoindehaver.

BETALINGSFORMER :
International bankoverførsel i €uro med delte omkostninger eller VISA +1% / delte omkostninger.

AFBESTILLING :
Mere end 1 år inden ankomst  - 10% ( maks. €300 )
Mere end 90 dage                   - 25%
90 - 30 dage                          - 80%
29 - 15 dage                          - 90%
14 dage eller derunder            -100%

Villas2rent forbeholder sig retten til at ændre priser og vilkår uden varsel.
 

PRAKTISK INFORMATION

ANKOMST :
For at sikre en behagelig ankomst, er det vigtigt at du fremsender din fly information for både ankomst og afrejse dagen ( flynummer og tid ), således at vi kan planlægge rengøring og vedligeholdelse til gæsternes fordel.
Hvis du har et tidligt fly på ankomstdagen, arrangerer vi muligheden for at afsætte din bagage i villaen fra kl. 12:00, men vi kan desværre ikke tage nogen form for ansvar for sikker bagageopbevaring.

AFREJSE :
Villaen står til rådighed frem til kl. 10:00, hvilket kun kan ændres, hvis der er indgået en skriftlig aftale med ejeren og alle gæster bedes inden dette tidspunkt forlade villa, pool og grund i opryddet tilstand og fjerne alt affald. Meddel venligst hvis alle gæster ønsker at forlade villaen på et tidligere tidspunkt.
Husnøglerne bedes altid indleveret i nøgle-boksen, som på ankomstdagen.

INTERNET : Gratis WiFi tilbydes til net-surfing og e-mail i alle husene.​

AIR-CONDITION - SOMMER :
Tilbydes i 10 timer pr nat uden omkostninger på Tropiske Nætter og er indstillet på sensorer og timer ( kl. 14:00-16:00 og 22:00-06:00 - men fleksibel ). Alle enheder kan reguleres individuelt/manuelt med en fjernbetjening i hvert enklet rum efter behov, dog altid indenfor det fastsatte tidsrum. Døre og vinduer skal lukkes. Ekstra timer : €uro 5/time for hele villaen.

CENTRAL VARME - VINTER :
Tilbydes gratis i op til 8 timer pr dag i perioder hvor dagtemperaturen er under 21º og er instillet på sensorer til 21º. Alle enheder kan reguleres individuelt/manuelt. Døre og vinduer skal altid lukkes for at aktivere sensoren. Ekstra timer : €uro 5 pr time for hele villaen eller efter forbrug.

FEST & EVENTS :
Villaerne udlejes kun til ferie. Videre udlejning, events, festarrangementer og andre aktiveter kræver altid en skriftlig aftale, inden reservation af villaen. Det maksimale antal gæster i villaen skal ALTID overholdes. Antallet af gæster der opholder sig i villaen, skal oplyses inden ankomsten og ydeligere gæster har ikke ret til at opholde sig i villaen og vil blive bortvist, med mindre der er indgået anden skriftlig aftale. Vi arrangerer gerne både store og små uforglemmelige festarrangementer, bryllupper og fødselsesdage i Cala d'Or og omegn.

REKLAMATIONER :
Hvis du imod forventning skulle have grund til at klage, skal dette fremsendes skrifligt hurtigst muligt og senest indenfor 24 timer efter at fejlen opstår og altid inden feriens afslutning, således at vi har mulighed for at udbedre fejlen i en fart til info@villas2rentMallorca.com
Klager over rengøring på ankomstdagen skal fremsendes inden gæsterne pakker ud, således at vi omgående kan udbedre fejlen.
Forslag og ideer til forbedring modtages gerne efter feriens afslutning.

KØRSELSVEJLEDNING :
Fremsendes senest 30 dage inden ankomtdatoen og ankomst information vil blive fremsendt senest 10 dage inden ankomstdatoen. Adresserne på landet er ikke GPS venlige, men vi fremsender GPS koordinater til din Smart-Phone og en vejbeskrivelse.

FORCE MAJEURE OG NATURFÆNOMENER :
Villas2rent Mallorca kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle gener fra klima, natur eller bygge og anlægsarbejde.

VEDLIGEHOLDELSE : Ejerne og medarbejdere forbeholder sig retten til at besøge ejendommen når som helst, for at varetage vedligeholdelse, havearbejde og rengøring af pool og bolig m.m. 

POOL :  Poolen rengøres midt på ugen og det tager oftest omkring 30 minutter og i dette tidsrum bør man forlade poolen. Udendørs belysning og pumpe er sat på en timer.

KÆLEDYR : Er desværre ikke tilladt.

SATELIT-TV : Vi tilbyder et udbud af spanske, engelske og tyske kanaler i alle feriehuse.

RYGEPOLITIK : Det er ikke tilladt at ryge indendøre. Et ekstra rengøringsgebyr på €100 vil blive reduceret fra sikkerheds depositum.

VAND : Vandet fra vandhanen er filtreret og kan bruges til madlavning og tandbørstning. Flaskevand anbefales til drikkevand samt te og kaffe.

SKANDINAVISK GUIDE-SERVICE : Gratis ved forudbestilling.

NÅR DU BEKRÆFTER EN RESERVATION, BEKRÆFTER DU AT DU OG ALLE REJSEDELTAGERNE VIL OVERHOLDE OG ACCEPTERE DISSE VILKÅR OG BETINGELSER OG AT DU SOM ANSVARLIG ER MIN. 24 ÅR.

 


ETV :

Villas2rent Mallorca tilbyder kun autoriserede ejendomme til
udlejning, med det obligatoriske ETV certifikat.
ETV, Turist Ophold, Lov 2 / 2005 dekreteret 17/2006, fra 17 Feb
2007.
Lov for turistmæssige ophold på de Baleariske Øer formidlet af
Inestur af det Baleariske Ministerie for Turisme.
Alle ferieboliger som udlejes til turister er forpligtet til at have et ETV
certifikat. Dette kvalitetscertifikat gives kun til de ejendomme, som
opfylder de fastsatte betingelser og det medfølgende skilt med
ETV nummeret skal altid placeres ved indgangen til huset.

Alle gæster skal betale turist-skat ved ankomsten og registreres til de lokale myndigheder.

ETV – DIN GARANTI !

 

 

 

Info

www.illesbalears.es

'Guldbugten' Cala d’Or lever absolut op til sit navn. Her finder du syv af Mallorcas fineste badebugter, som ligger smukt presset ind mellem høje klippeudspring. Længst inde i hver bugt ligger små børnevenlige badestrande med lyst sand og krystalklart vand. Læs mere...
© villas2rent - Mallorca by MIJURA All rights reserved Databeskyttelse Imprint